Reviews

Wat vond u ervan?

Laat ons weten hoe u de show ervaarde. We horen graag of er verbeterpunten zijn! Via het formulier kunt u een ‘rating’ en mening geven. Bedankt!

Naam:
Email adres:
Titel:
Beoordeling:
Bericht:

Opening Hotel 46

★★★★★
5 5 1
Voor de opening van Hotel 46 in Wintelre kwam Miss Twist ons een bezoek brengen. Ze maakte fantastische ballonfiguren, alles was mogelijk. Lange wachtrijen want ieder kind wilde natuurlijk een prachtige balloncreatie scoren. Nogmaals heel erg bedankt voor jouw bijdrage aan deze zeer succesvolle dag!

Clown Babsie

★★★★★
5 5 1
Met clown Babsie op je feestje, wordt het een superfeestje! Ze maakt hele mooie ballonfiguren, ik weet niet welke het mooist is.

Piraat Zeebeen

★★★★★
5 5 1
Fantastisch dat ik piraat Zeebeen mocht ontmoeten. Hij was op straat aan het goochelen, alle voorbijgangers wilden blijven staan en kijken wat hij deed met de kaarten en met de balletjes die hij liet verdwijnen of juist niet.

Geweldige show

★★★★★
5 5 1
Een super geweldige show! Clown Boebie kon onze verlegen kinderen binnen 3 minuten uit de tent lokken. Hij nam de tijd en kon super goed met alle kinderen omgaan! Een echte aanrader om je feest onvergetelijk te maken!

Helemaal super!

★★★★★
5 5 1
Voor ons afscheid als leiding op de scouting kwam Miss Twist langs. Wat een verrassing voor de kinderen! Ze maakte fantastische ballonfiguren en alles kon niks was te gek. Ze speelde goed in op de leeftijd van de kinderen en had nog een geweldig grappige goochelshow. Zowel de kinderen als begeleiding vonden het een super avond, een beter afscheid hadden wij als leiding niet kunnen regelen voor de kinderen!! Nogmaals erg bedankt!

beweegpieten

★★★★★
5 5 1
Zeer prettige samenwerking vooraf. Het optreden met 2 pieten in beweging was het super! Kinderen deden actief mee en ook de ouders heb ik horen lachen. Na afloop kreeg ik van de ouders ook alleen maar complimenten.

Top!

★★★★★
5 5 1
Op onze bruiloft heeft Clown Boebie de kinderen vermaakt met de meest fantastische balloncreaties!! Volgens ons zoontje een van de leukste dingen van de dag. Bedankt voor jullie bijdrage aan een onvergetelijke dag.

Fantastisch

★★★★★
5 5 1
Top duo, gegarandeerd succes. Tot in de puntjes verzorgd, zelfs de website is een plaatje!

Fantastisch

★★★★★
5 5 1
Het kinderfeest van onze Sam was een groot succes met de clowns van Fairytale!